Un tată fără scrupule şi-a lăsat copilul grav bolnav să moară! Acesta a fugit cu banii de tratament şi i-a cheltuit pe distracții

Un tată fără scrupule şi-a lăsat copilul grav bolnav să moară! Acesta a fugit cu banii de tratament şi i-a cheltuit pe distracții © Sursă peru21.pe

Sfârşit tragic pentru un copil din Brazilia! Băieţelul în vârstă de un an şi zece luni era grav bolnav şi a murit după ce tatăl său l-a abandonat şi a fugit cu toţi banii necesari tratamentului, potrivit peru21.pe. Totul pentru a se distra!

Joao Miguel era diagnosticat cu atrofie musuclară. Băieţelul nu a mai putut să urmeze tratamentul, deoarece propriul tatăl a fugit şi a luat cu el şi banii.

Cazul micuţului este cunoscut de acum un an. Atunci, groaznicul tată, Mateus Henrique Leroy Alves, au organizat o strângere de fonduri pentru a-i plăti micuţului tratamentul din banii din donaţii. Din fericire, suma de bani în valoare de 70.000 de dolari a fost strânsă, iar soarta băieţelului părea să fie salvată. Nimeni nu s-a gândit la acea vreme că Mateus Henrique Leroy Alves îşi va abandona familia şi va lua cu el toţi banii, fără nicio urmă de remuşcare.

Oamenii au fost şocaţi când au aflat că bărbatul a cheltuit banii doar pentru a-şi satisface plăcerile, în schimbul sănătăţii propriului său fiu. Acesta a organizat petreceri fastuoase şi şi-a petrecut nopţille în hoteluri de lux în compania mai multor femei. 

În luna august, bărbatul a fost reţinut de organele de Poliţie într-un hotel din Bahia. Vestea cruntă pentru mama micuţului a venit la trei luni de la arestarea tatălui său, când băieţelul s-a stins din viaţă din cauza complicaţiilor apărute. Între timp, se organizase o nouă strângere de fonduri pentru acest caz, însă din păcate, micuţul a pierdut lupta cu boala.


facebook whatsapp twitter pinterest