Un tătic tânăr a rămas paralizat, după ce s-a distrat cu fetița într-un loc de joacă. Ce s-a întâmplat

Un tătic tânăr a rămas paralizat, după ce s-a distrat cu fetița într-un loc de joacă. Cum a fost posibil © captura video

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în loc de joacă din Țara Galilor. Un tânăr tătic a rămas paralizat, după ce s-a lovit cu capul de o bară, într-un loc în care siguranța copiilor trebuia să primeze. 

Așadar, Ashley Hooper, în vârstă de 31 de ani, se juca cu fetița lui într-un loc special amenajat pentru copii, când la un moment dat s-a lovit cu capul de o bară căptușită. Acesta a suferit răni foarte grave la nivelul coloanei vertebrale și a fost transportat de urgență la spital.

"În timp ce se juca, s-a lovit cu capul de o bară cu o forță atât de mare încât coloana s-a comprimat, el rămânând paralizat de la gât în jos. Măduva spinării a fost afectată, s-a inflamat și deoarece canalul vertebral era îngust, inflamarea a afectat nervii spinali, ceea ce i-a provoacat dureri îngrozitoare", a declarat iubita bărbatului, potrivit Daily Mail.

Cu toate că accidentul a fost unul grav, medicii îi dau speranțe bărbatului că se va putea recupera și, cine știe, într-o zi va putea merge din nou. Acesta a început deja să își miște degetele de la picioare și chiar el speră că va putea merge din nou, în curând.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro