Tată şi fiică, surprinşi în timpul unei partide de sex! Cum au reacţionat în faţa poliţiştilor este uimitor

Tată şi fiică, surprinşi făcând sex © captură video

Tată şi fiică, surprinşi când făceau sex în grădina casei. Un vecin a trecut prin faţa unei case abandonate şi a rămas cu gura căscată! Justin Bunn, în vârstă de 39 de ani, era în timpul unei partide cu nimeni alta decât Taylor, fiica de 19 ani. 

Acest incident a avut loc în Panama, Florida. Vecinul care i-a observat a sunat imediat la Poliţie, dar cei doi şi-au continuat partida de sex în poziţia misionarului, deşi l-au văzut pe cel care i-a dat de gol. 

După ce au ajuns pe mâna poliţiştilor, Justin Bunn a recunoscut că a făcut sex cu fiica lui, dar a încercat să scape spunând că s-a întâmplat o singură dată. Fiica sa însă, a mărturisit că a întreţinut de nenumărate ori raporturi sexuale cu cel care a crescut-o. Cei doi au fost eliberaţi pe o cauţiune de 6000 de dolari împreună, dar dacă vor mai întreţine raporturi sexuale, riscă să fie duşi după gratii, scrie abcactionnews.com

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro