Tibi Uşeriu, transportat cu elicopterul la spital! A fost nevoit să abandoneze cursa

Tibi Uşeriu, transportat cu elicopterul la spital! A fost nevoit să abandoneze cursa © Facebook

Tibi Uşeriu a fost scos din concurs de organizatori după ce a parcurs aproape 100 de kilometri, pentru că a suferit degerături la un picior şi avea nevoie de îngrijiri medicale. 

Bărbatul bistriţean în vârstă de 45 de ani este acum în afara oricărui pericol. Cursa Yukon Arctic Ultra 2019 a început duminică seara, iar participanţii trebuie să parcurgă 700 de kilometri la temperaturi de minus 40 de grade Celsius. 

Tibi Uşeriu a vrut să participe la concurs ca să promoveze unul dintre traseele din ţara noastră şi să strângă bani pentru finalizarea acestui proiect.

"Din păcate, acest telefon, aşteptat cu sufletul la gură, ne-a adus veşti foarte proaste. Tibi a suferit degerături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs şi încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici", este mesajul apărut pe reţelele de socializare. 

"Nu ştiu cât e de grav, da` nu le mai simt (n.r. degetele de la picioare). Îs albastre toate. Mi le-au pus în nu ştiu ce apă şi o spus că trebuie să îmi facă nişte infiltraţii cu nu ştiu ce, ca să le pună în circulaţie, că mi-s albastre toate", a spus Tibi Uşeriu, conform adevarul.ro.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro