Poliţiştii au avut un şoc! Cu ce se ocupa în realitate un muncitor în construcţii? Era traficant de droguri

Salvatore Valenti, un sicilian în vârstă de 50 de ani, căutat pentru trafic de droguri din luna iulie a fost găsit deghizat în muncitor la o firmă de construcţii din Târgovişte. Bărbatul avea un mandat de arestare emis de autorităţile judiciare italiene. © sursa arhiva

Salvatore Valenti, un sicilian în vârstă de 50 de ani, căutat pentru trafic de droguri din luna iulie a fost găsit deghizat în muncitor la o firmă de construcţii din Târgovişte. Bărbatul avea  un mandat de arestare emis de autorităţile judiciare italiene.

Sicilianul a încercat să se ascundă în România, iar pentru a nu da de bănuit şi-a găsit chiar şi un loc de muncă în construcţii.

”Urmărit internaţional, depistat de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale la data de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Târgovişte, un bărbat, de 50 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri. Bărbatul a fost reţinut şi prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

Valenti Salvatore a fost reţinut în data de 27 septembrie şi adus în faţa magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti, faţă de acesta fiind dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

”Valenti Salvatore consimte să fie predat autorităţilor judiciare din Italia, în baza a mandatului european de arestare emis la data de 22.07.2019 de autorităţile judiciare din Italia, respectiv de judecătorul de cercetări preliminare de pe lângă Tribunalul din Caltanissetta”, conform portalului instanţelor de judecată.

În prezent, bărbatul a fost încarcerat în Arestul Poliţiei Dâmboviţa. Acesta va fi preluat de autorităţile din Italia, anchetat pentru săvârşirea unor infracţiuni ”de asociaţie în scopul traficului ilicit de substanţe stupefiante şi trafic ilicit de substanţe stupefiante”, potrivit Curţii de Apel Ploieşti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro