Tragedie fără margini! A rămas fără soț chiar în noaptea nunții, după ce l-a găsit mort în camera de hotel

Danny Emsley și soția lui © Facebook

Nunta este, pentru fiecare dintre noi, un vis ce trebuie să devină realitate și să se transforme în cel mai frumos eveniment din viața noastră. Din păcate pentru un cuplu din Marea Britanie, nunta lor s-a transformat într-un adevărat coșmar. 

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, s-a transformat într-un scenariu desprins, parcă, din filmele horror. Danny Emsley și aleasa inimii lui, Clare, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după care s-au „refugiat”, alături de cei 80 de invitați de la frumosul eveniment din viața lor, la un restaurant de lux, pentru a petrece, scrie presa internațională. 

Evenimentele au luat o întorsătură neobișnuită și tragică, în momentul în care mirele i-a spus proaspetei sale soții că merge în camera de hotel, pentru a se odihni puțin. Totul s-a petrecut în jurul orei 23.30, iar în jurul orei 1:30, Clare a mers în cameră pentru a-l readuce la petrecere pe soțul său, însă mare i-a fost șocul atunci când l-a găsit fără suflare. Disperată, femeia a chemat de urgență echipajele medicale, care au sosit imediat la fața locului. 

Medicii de pe salvare nu au putut face nimic pentru a-l resuscita. Recent, rezultatele autopsiei au confirmat că tânărul a murit din cauza unui stop cardiac.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro