Tragedie fără margini! Două tinere au fost găsite moarte într-un dulap

Tragedie fără margini! Două tinere au fost găsite moarte într-un dulap © kiev.informator.ua

Terifiant ce s-a putut întâmpla în Ucraina! Două fete au fost găsite moarte, după ce fuseseră date dispărute. Tinerele au fost ucise şi băgate într-un dulap.

În data de 2 ianuarie, Maria, în vârstă de 16 ani, împreună cu prietena ei, Eva, de 19 ani, au mers la un magazin din apropiere şi nu s-au mai întors. Familia, rudele şi prietenii au intrat în panică atunci când au realizat că fetele au intrat sub pământ, anunţând imediat autorităţile. Fiind vorba despre o dispariţie, poliţia din Kiev a deschis imediat ancheta în cazul fetelor.

Ucise şi băgate în dulap

La două zile de la dispariţia fetelor, proprietara unui apartament din Kiev a încremenit în faţa dulapului său, după ce le-a găsit pe cele două prietene băgate acolo şi moarte.

Tinerele în vârstă de 16 ani, respectiv 19 ani au fost omorâte în stil barbar, fiind găsite legate la mâini. Totodată, pe trupurile lor, cei de la criminalistică au găsit mai multe răni provocate de un obiect foarte ascuţit. 

Din câte s-a aflat, Eva este cea care era chiriaşă în apartamentul respectiv, împreună cu iubitul ei, acesta fiind suspectat şi căutat în continuare de autorităţi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro