Tragedie în munţi! Un turist a murit sufocat de propria geacă

Un turist a murit sufocat de propria geacă © Arhiva

Tragedie fără margini în munţi! Un turist care a alunecat de pe telescaun a murit în cel mai bizar mod. Bărbatul a fost sufocat de propria geacă.

Un bărbat pasionat de sporturi de iarnă şi-a găsit sfârşitul în cel mai tragic mod, chiar pe pârtie. Tragicul incident a avut loc la o staţiune de schi din statul american Colorado, acolo unde tânărul se afla în vacanţă.

Victima era din New Jersey şi a plecat la munte pentru a se relaxa, însă, se pare că acolo şi-a găsit sfârşitul, deşi nimic nu avea să prevestească acest accident mortal. 

Incidentul a avut loc într-o zonă a staţiunii Vail Ski Resort. Mai exact, acesta a murit în Blue Sky Basin, după ce a alunecat de pe telescaun.

Jason Varnish a alunecat de pe telescaun în timp ce se afla la o înălţime considerabilă, iar geaca pe care o purta i-a rămas agăţată şi i-a provocat moartea.

Geaca bărbatului a rămas agăţată de telescaun, moment în care Jason s-a sufocat, prin stragulare, cu propria jachetă.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă. Ajunşi la faţa locului, acestora nu le-a mai rămas decât să constate decesul bărbatului. 

În urma morţii bărbatului, autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragicul incident.

De asemenea, reprezentanţii staţiunii montane unde a avut loc incidentul au dat asigurări că întregul moment a fost doar un accident nefericit, telescaunul functionând în parametri normali.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro