Tragedie în familia unui student! Băiatul și-a pus capăt zilelor din cauza iubitei sale

Tragedie în familia unui student! Băiatul și-a pus capăt zilelor din cauza iubitei sale © Pixabay

Tragedie în familia lui student din Coreea de Sud! Băiatul și-a pus capăt zilelor, din cauza iubitei sale. Pentru cele întâmplate, aceasta a fost condamnată pentru omor. 

Un student din Coreea de Sud a ales să-și pună capăt zilelor, din cauza iubitei sale. Potrivit informațiilor din presa internațională, se pare că cei doi aveau o relație foarte ciudată și tânăra era extrem de agresivă cu iubitul ei, făcându-l, deseori, să se simtă foarte prost.

Mai mult, BBC informează că studentul era abuzat fizic și verbal de către iubita sa, iar aceasta avea un comportament bizar, ceea ce îl făcea pe iubitul ei să se simtă abuzat și emoțional. 

Unul dintre procurorii care se ocupă îndeaproape de acest caz a dat detalii despre cele întâmplate în relația celor doi și a mărturisit că tânăra era  „agresivă din punct de vedere verbal, fizic și emoțional” cu iubitul său tot timpul. Mai mult, se pare că abuzurile au devenit tot mai evidente, iar tânărul s-a simțit la capătul puterilor, fapt ce a dus la gestul extrem la care a recurs. „Abuzul a devenit tot mai frecvent și mai puternic, ceea ce a dus la moartea băiatului”, a mai spus procurorul în cauză. 

Îi trimitea mesaje și îi spunea să se omoare

Presa internațională mai relatează că tânăra îi trimitea diverse mesaje iubitului său, în care îl jignea, îi spunea că nu este bun de nimic și chiar îl încuraja pe acesta să-și pună capăt zilelor. 

Sătul de cele întâmplate, studentul din Coreea de Sud s-a sinucis chiar cu puțin timp înainte de absolvire, iar martoră la scena tragediei ar fi fost chiar iubita acestuia, mândră de rezultat. 

Pentru cele întâmplate, fata a fost condamnată pentru omor, iar poliția a demarat o anchetă în acest caz. Dacă se dovedește faptul că aceasta a fost vinovată de sinuciderea iubitului său, va sta ani grei în spatele gratiilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro