Trei ani de închisoare pentru nepurtarea măștii de protecție! Unde s-a luat această decizie

Trei ani de închisoare pentru nepurtarea măștii de protecție! Unde s-a luat această decizie © arhivă

Decizie neașteptată a guvernului unei țări! Se aplică sancțiuni din ce în ce mai dure pentru cetățenii care nu respectă măsurile impuse de autorități în contextul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. Persoanele care nu poartă mască de protecție riscă să ajungă după gratii pentru o perioadă de până la trei ani! 

Închisoare până la trei ani și amenzi de zeci de mii de euro, în Qatar

Oficialii guvernului din Qatar au luat cea mai dură decizie privind măsurile impuse în contextul limitării răspândirii noului coronavirus. Practic, cetățenii din Qatar riscă, pe lângă închisoare de până la trei ani, amenzi în valoare de 200.000 de riali, ceea ce înseamnă aproximativ 51.000 de euro. 

15 decese raportate în Qatar

Conform datelor furnizate de worldofmeters.com, în Qatar au fost raportate 32.604 cazuri de infectare cu noul coronavirus, 4.370 vindecări și 15 decese. Potrivit Mediafax, autoritățile din Qatar au transmis că întâlnire din timpul Ramadamului pot duce la creșterea numărului de infectări. Ramadanul va lua sfârșit pe 23 mai.

 

Co-președintele Comitetului Național de Pregătire a Pandemiei din Qatar, Abdul Latif Al Khal, a anunțat joi că există „un risc imens în adunările de familii pentru mesele din Ramadan. Au dus la o creştere semnificativă a numărului de infecţii în rândul populaţiei”, conform Gulf News.

Amintim că, începând cu data de 26 aprilie, oficialii din Qatar au închis restaurantele, sălile de cinema și centrele comerciale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro