Trei surori sunt acuzate de uciderea tatălui lor abuziv, deși acesta le agresa constant! Procurorii nu pot lua o decizie

Trei surori sunt acuzate de uciderea tatălui lor abuziv, deși acesta le agresa constant! Procurorii nu pot lua o decizie © pixabay

Un caz de crimă, amestecat cu autoapărare șochează Rusia. Trei surori și-au ucis tatăl care le abuza constant, însă procurorii nu pot decide asupra unei încadrări a faptei.

Mihail Hachatrian avea 57 de ani și a fost ucis în timp ce dormea, de cele trei fiice ale sale. Fetele au așteptat ca bărbatul să adoarmă și l-au atacat cu un cuțit, un ciocan și un spray lacrimogen.

Tatăl fetelor a fost lovit de mai mult de 30 de ori, mai ales în zona capului și a gâtului, potrivit BBC. 

Crima a avut loc în iulie, anul 2018, și nici până astăzi nu a fost dată o sentință.

Procurorii au decis la începutul acestui an că toate cele trei surori au fost abuzate de către bărbat, cazul putând fi încadrat la „autoapărare generală”, fiid așteptată închiderea cazului.

Nici o decizie luată, după doi ani de la faptă

Totuși, deși Maria, Angelina și Krestina, în vârstă de 17, 18 și resprectiv 19 ani, au fost bătute, torturate și abuzate sexual timp de trei ani de către tatăl lor, comisia de investigații a Rusiei a respins poziția procurorilor.

Surorile au declarat că picătura care a umplut paharul a fost chiar în ziua crmei, când bărbatul le-a certat din cauză că nu au făcut bine curățenie în casă, pedepsindu-le cu spray lacrimogen în față.

Comisia de investigații a început o nouă anchetă, ajungând la aceeași concluzie: crimă cu premeditare, potrivit avocatului fetelor, Alexei Lipser, conform BBC.

Până în ziua de azi nu au fost găsite noi dovezi, astfel că decizia procurorului general nu se va schimba prea curând.

„Acum, fie că anchetatorii trebuie să fie de acord cu procurorul și să schimbe acuzația în autoapărare, fie ea continuă să facă ping-pong cu acest caz”, a spus avocatul.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro