Un avion s-a rupt în bucăţi pe pista aeroportului! Aparatul de zbor transporta 177 de pasageri / LIVE VIDEO

Un avion s-a rupt în bucăţi pe pista aeroportului! Aparatul de zbor transporta 177 de pasageri / VIDEO © Twitter

Accident aviatic de-a dreptul şocant! Un avion de linie care efectua o cursă internă în Turcia s-a rupt în bucăţi, după ce a ratat aterizarea. La bordul aeronavei se aflau 177 de pasageri şi şase membri ai echipajului.

Accident aviatic în Turcia

Miercuri, 5 februarie. Avionul Boeing 737, la bordul căruia se aflau 177 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a rupt în trei bucăţi după ce a ratat pista la aterizare. La scurt timp, aparatul de zbor a luat foc.

Avionul venea din vestul ţării, de la Izmit şi, potrivit primelor informaţii, a ieşit de pe pista aeroportului internaţional Sabiha Gokcen din Istanbul, din cauza vremii. 

52 de persoane au fost rănite şi duse la spital, după ce avionul de linie s-a rupt în trei bucăţi şi a luat foc, relatează AFP şi Reuters. 

Guvernatorul provinciei Istanbul, Ali Yerlikaya, a declarat într-un comunicat de presă că "ambulanţele noastre au transportat 52 de persoane rănite pe aeroportul Sabiha Gokcen la spitale din regiune". Autorităţile au mai anunţat că niciuna dintre persoanele care se aflau la bord nu şi-a pierdut viaţa. 

Presa străină mai relatează că avionul venea de la Izmir şi a derapat din cauza unei ploi torenţiale. După accident, a izbucnit şi un incendiu care a fost stins ulterior de către pompieri.

Aeroportul Sabiha Gokcen a fost închis pentru zboruri după acest accident aviatic. De asemenea, toate avioanele au fost redirecţionate spre aeroportul internaţional din Istanbul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro