Un băiețel, de numai 3 ani, s-a dus la culcare perfect sănătos. A doua zi, părinții l-au găsit mort. Sfâșiați de durere, caută răspunsuri

Un băiețel, de numai 3 ani, s-a dus la culcare perfect sănătos. A doua zi, părinții l-au găsit mort. Sfâșiați de durere, caută răspunsuri © Facebook

Suferință enormă pentru părinții unui băiețel de numai 3 ani. Deși îl știau perfect sănătos, micuțul a murit în somn, subit și fără nimic care să prevestească tragedia. Acum, îngenuncheați de durere, familia caută o explicație pentru tragedia care i-a lovit ca un trăsnet.

Sarah Grogan, de 36 de ani, și soțul ei, James, în vârstă de 38 de ani, i-au spus „noapte bună” fiului lor, Frankie, așa cum făceau în fiecare seară. Micuțul s-a băgat în pat și s-a pregătit de somn, fără a da vreun semn că ar fi ceva în neregulă, scrie Mirror.

Însă, părinții lui Frankie au avut un șoc atunci când l-au găsit pe micuț mort și cu fața albastră, a doua zi, în locuința lor din Timperley, Cheshire, Marea Britanie.

Băiețel perfect sănătos, mort în somn

Sarah i-a făcut respirație gură la gură băiatului, până la sosirea medicilor de pe ambulanță. Copilul a fost dus de urgență la spital, însă doctorii le-au dat vestea cruntă. Frankie a murit în somn, din cauza Sindromului Morții Inexplicabile și Subite în Copilărie.

„Frankie a fost un băiețel sănătos și fericit”, a spus mama copilului. „L-am pus la culcare ca de obicei și părea să fie în regulă. S-a trezit în jurul orei 4 dimineață să ceară apă, cum făcea de obicei.”

Acum, părinții îndurerați strâng bani pentru a finanța o campanie de cercetare a sindromului, care nu are nicio cauză cunoscută. Cert este, însă, că există copii care mor în somn și nimeni nu știe de ce.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro