FOTO & VIDEO / Un bărbat a ajuns la spital cu mânerul unei tigăi în ochi, după o noapte de beție

+4 click pentru
galerie

Bărbat accidentat © captura youtube

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, a alunecat și s-a ales cu mânerul de la tigaie în cavitatea oculară. Conform metro.co.uk, acesta consumare băuturi alcoolice și era într-o stare de ebrietate avansată. Oribilul accident s-a petrecut în timp ce acesta căuta ustensilele de gătit prin bucătărie. Bărbatul și-a pierdut echilibrul și a căzut cu fața de blatul bucătăriei, iar metalul din mânerul unei tigăi i-a străpuns ochiul.

Cu toate că era într-o stare foarte gravă, bărbatul a mai avut puterea să sune la serviciile de urgență. El a fost dus de urgență la spital într-o condiție foarte critică. Accidentul s-a petrecut în casa victimei, în Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei. Dr. Carla Sander, a spus că a făcut o radiiografie a craniului și a regiunii cervicale a bărbatului. 

Din fericire pentru bărbat, mânerul i-a intrat sub ochiul drept și nu i-a afectat creierul. Echipa de medici, formată din Dr. Carla Sander, Dr. Ali Kurt, Prof. Anton Dunsche și Dr. Taha Tolga Sonmez, l-a supus pe bărbat unei intervenţii delicate care a durat mai multe ore. În mod remarcabil, ei au reușit să îndepărteze obiecul străin şi i-au salvat vederea bărbatului.

După șapte zile de spitalizare, omul a căruit identitate nu a fost făcută publică se va putea întoarce acasă, în bucătărie.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro