Un bărbat a murit după ce a fost împins pe scări de chiriaşul său. Vinovatul refuzase să plătească chiria

Un bărbat a murit după ce a fost împins pe scări de chiriaşul său. Vinovatul refuzase să plătească chiria © Pixabay

Un bărbat s-a stins din viaţă după ce a fost împins pe scări de chiriaşul care trăia în locuinţa lui. Omul venise să îi ceară banii agresorului pentru chirie.

Tragedia a avut loc în cartierul Queens, din New York. Proprietarul casei, Edgar Moncayo, a mers la locuinţa sa pentru a-i cere banii chiriaşului, potrivit noticieros.televisa.com.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost împins pe scări de agresor, deoarece nu a vrut să-şi plătească chiria în valoare de 200 de dolari. Scenele şocante au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zonă.

În urma acestui incident teribil, Edgar Moncayo a fost transportat la spital, suferint multiple leziuni. Din păcate însă, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

Vinovatul se mutase de curând în casa lui Edgar Moncayo, respectiv de câteva luni. Proprietarul ceruse în primă fază ca acesta să plătească 400 de dolari pentru chirie, însă a scăzut suma la jumătate, pentru ca agresorul să se descurce mai uşor cu banii. Acest gest nu a fost apreciat însă, iar tânărul întârzia în continuare să plătească.

Tânărul a fost arestat şi urmează să fie dus în faţa instanţei.

Un tânăr din Braşov a fost înjunghiat de chiriaşă din acelaşi motiv

Un băiat de doar 18 de ani a fost înjunghiat de o femeie în vârstă de 40 de ani, după ce i-a cerut banii de chirie.

Chiriaşa în vârstă de 40 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a enervat la culme atunci când băiatul gazdei sale i-a cerut banii de chirie. Tânărul a lovit-o pe femeie în zona feţei, iar femeia a reacţionat la fel de impulsiv şi violent. Întoarsă în încăpere cu un cuţit, aceasta l-a înjunghiat, conform potrivit brasovtv.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro