Un bărbat ce prezenta simptome specifice coronavirusului a murit în izolare, pentru că medicii erau „ocupați cu alte persoane”

Un bărbat ce prezenta simptome specifice coronavirusului a murit în izolare, pentru că medicii erau „ocupați cu alte persoane” © Facebook

Un bărbat complet sănătos s-a stins din viață singur, acasă, după ce ce s-a autoizolat cu simptome de coronavirus. Acesta nu a vrut să sune la ambulanță, deoarece medicii ar fi „prea ocupați persoane”.

Tim Galley, un bărbat din Țara Galilor, a decis să locuiască singur, fără iubita sa, Donna Cuthbert, după ce a duminica trecută început să se simtă rău. 

Starea lui de sănătate a început să se degradeze după ce în gâtul lui s-a înfipt o căpușă de mici dimensiuni. 

Potrivit spuselor iubitei sale, bărbatul în vârstă de 47 de ani a decis să rămână acasă și să nu meargă la muncă. Acesta începuse să facă febră, a declarat Cuthbert, potrivit North Wales Live.

„Bineînțeles că eram foarte îngrijorată când a dezvoltat febra, deoarece eram îngrijorată de coronavirus. Dar cum a vrut să mă protejeze, nu am putut să-l vizitez”, a spus femeia, conform Daily Mail.

Bărbatului i-a fost sugerat  să apeleze la ajutorul medicilor, însă acesta a refuzat.

„Pe măsură ce era din ce în ce mai rău, l-am rugat să telefoneze pentru o ambulanță, dar el mi-a spus că este bine, că nu are condiții de sănătate subiacente și că medicii vor fi prea ocupați tratând alți oameni”, a spus mama din Old Colwyn.

După ce a încercat să dea de el prin intermediul telefonului, iar acesta nu i-a răspuns, Cuthbert s-a panicat foarte tare, așa că l-a rugat pe vecinul său să îl verifice.

„Marți dimineață am intrat în panică, deoarece Tim nu m-a sunat înapoi. I-am cerut vecinului său să îl verifice, deoarece avea o cheie. L-au găsit în pat. Au venit paramedici în îmbrăcămintea de protecție și nu pot să cred că era singur”, a declarat Cuthbert conform sursei menționate.

Femeii nu îi vine nici acum să creadă că bărbatul a murit, având împreună multe planuri de viitor. Cu inima strânsă de durere, aceasta îi roagă pe oameni să fie responsabili și să asculte sfatul autorităților.

„Vă rog, vă rog să luați toți sfaturile în considerare și să rămâneți în case și să urmați regulile (...). Vreau doar ca toată lumea să fie siguranță și să stea acasă.Tim a luat toate măsurile de precauție, dar totuși acest virus l-a luat, inima mea este spulberată în bucăți minuscule”, a spus femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro