Un bărbat din New York a ascuns simptomele de coronavirus! A vrut să fie alături de soția lui, la maternitate

Un bărbat din New York a ascuns simptomele de coronavirus! A vrut să fie alături de soția lui, la maternitate © pixabay

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a dorit să fie alături de soția sa la maternitate, astfel că a ascuns simptomele, pentru a nu fi internat inainte de a-și vedea copilul nou-născut.

Și tânăra mămică a început să manifeste simptome de coronavirus, la scurt timp după ce a născut. După ce personalul medical a efectuat testele femeii, s-a aflat că și soțul acesteia era purtător al virusului, ba chiar manifesta simptome evidente de boală.

„Pacienta în cauză şi partenerul ei au fost într-o sală privată pe tot parcursul şederii la noi. Atât mama cât şi partenerul au fost izolaţi de alţi pacienţi”, a spus Chip Partner, un purtător de cuvânt al URMC, potrivit Washington Post.

Cadrele medicale care au intrat în contact cu cei doi și-au luat măsuri de precauție. Ba chiar unul dintre angajați prezenta simptome specifice și a fost izolat. Din fericire, a fost declarat sănătos.

Măsuri de protecție pentru pacienți și personal medical

De asemenea, și cuplul, împreună cu bebelușul lor abia născut, au fost externați și izolați, până la primirea rezultatelor analizelor.

După acest episod, spitalul a anunțat noi reguli privind vizitele, eliminând majoritatea dintre ele.

Fiecare proaspătă mămică poate primi vizita unei singure persoane, aceasta fiind examinată la sosire prin luarea unei temperaturi. Orice persoană care are simptome specifice COVID-19 este invitată să rămână în afara unității spitalicești.

„Recomandăm utilizarea tehnologiei pentru a păstra legătura cu prietenii şi cu familia în acest timp”, a spus directorul spitalului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro