Un bărbat le-a servit prietenilor săi un fel de mâncare absolut dezgustător. Când au aflat ce au mâncat, li s-a făcut rău pe loc

Un bărbat le-a servit prietenilor săi un fel de mâncare absolut dezgustăto © captura video

Un bărbat din America a fost capabil de un gest absolut înfiorător și a făcut imaginile publice pe internet.

Odată ce prietenii s-au adunat la el acasă, a început să le servească produse de patiserie. Le-a adus și o sticlă cu alcool, limonadă și i-a invitat să se pregatească pentru felul principal, scrie Metro.co.uk.

La un moment dat, el le-a servit tuturor taco, însă carnea pe care a folosit-o în rețetă nu era de origine animală, așa cum se aștepta toată lumea. Bărbatul își folosise bucăți din piciorul care îi fusese amputat cu câteva săptămâni  înainte, după ce suferise un accident auto.

Auzind aceasta veste că piciorul îi va fi amputat, omul s-a gândit la cel mai malefic plan. L-a intrebat pe medic dacă își poate păstra piciorul, odată ce îi va fi amputat. Deși a rămas perplex la această curiozitate, doctorul a fost de acord cu propunerea bărbatului.

Prânzul pe care bărbatul de 38 de ani l-a organizat, doar din simpla curiozitate că voia să vada ce gust are carnea de om. Apropiații săi nu au avut nicio clipă habar ce mănâncă, odată ce au gustat din preparatul odios.

"Am suferit foarte mult după ce mi-am pierdut piciorul. Inițial am organizat o înmormântare pentru membrul meu, apoi mi-am adus aminte că și prietenii mei voiau să afle ce gust are carnea de om. I-am întreabat și au fost de arcord. Toți au zis că are gust de carne de porc. A fost mai bun decât un burger sau un hot dog.", a declarat bărbatul. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro