Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să se convingă că Pământul este plat. Cum s-a întâmplat tragedia

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să se convingă că Pământul este plat. Cum s-a întâmplat tragedia © Twitter

Un bărbat de 64 de ani şi-a pierdut viaţa încercând să se convingă, dar şi să demonstreze lumii întregi că Pământul este plat.

Pilotul american Michael Hughes, în vârstă de 64 de ani, s-a prăbuşit sâmbătă, 22 februarie, cu racheta, în deşertul californian, la scurt timp după decolare.

Momentul în care racheta a fost trasă spre cer a fost filmat şi a ajuns pe reţelele de socializare. Mike Hughes, cunoscut şi ca "Nebunul", plecase în misiune pentru a demonstra că Pământul este plat. 

Lansarea de sâmbătă a fost filmată ca parte a unui nou serial TV care va fi difuzat pe canalul științific american. Cu ajutorul partenerului său Waldo Stakes, Michael Hughes a încercat să atingă o altitudine de 5.000 de metri cu racheta cu aburi, potrivit Space.com.

Michael Hughes s-a stins din viaţă, odată cu prăbuşirea rachetei. Practic, urmărindu-şi visul.

Biroul șerifului a declarat că „un bărbat a fost declarat decedat după ce racheta s-a prăbușit în deșert”. Publicistul lui Hughes a confirmat presei din SUA moartea pilotului.

"Când Dumnezeu l-a făcut pe Mike, a spart matrița. Omul a fost adevărata afacere și a trăit să împingă marginea. Nu ar fi ieșit în altă parte! RIP", a spus Darren Shuster, fost reprezentant al lui Hughes, relatează BBC.

Mike și asistenții săi au construit racheta de casă în curtea sa, cheltuind în jur de 18.000 de dolari.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro