Un bărbat susține că poate vindecă bolnavii de coronavirus prin TV: „Pune mâna pe televizor. Aleluia”

Un bărbat susține că poate vindecă bolnavii de coronavirus prin TV: „Pune mâna pe televizor. Aleluia” © Twitter

În plină pandemie de coronavirus declarată de Organizația Mondială a Sănătății, un televangelist din Statele Unite ale Americii spune că ii poate vindeca pe telespectatorii diagnosticați cu coronavirus, prin intermediul televizorului. 

După ce au apărut fel de fel de tratamente false pe internet în ceea ce privește virusul Covid-19, Kenneth Copeland, un controversat televangelist din Statele Unite ale Americii a susținut în fața lumii întregi că el are puterea să îi vindece pe telespectatorii care au fost depistați cu coronavirus.

În vârstă de 83 de ani, Kenneth Copeland nu este un personaj străin telespectatorilor din SUA. A revenit în atenția publicului odată cu afirmația că poate vindecă bolnavii de coronavirus, chiar din studioul său de televiziune, relatează The Independent.

Transmisiunile sale au devenit virale. Într-una dintre ele, Kenneth Copeland se apropie cu mâna îmbibată de ulei de camera de filmat și le spune telespectatorilor săi ”Pune mâna pe televizor.  Aleluia. Mulțumesc, Doamne Iisuse. El a primit vindecarea ta. Acum spune-o: „O iau. O am. E a mea. Îți mulțumesc și te laud pentru asta ... '

Conform Cuvântului lui Dumnezeu, sunt vindecat.  Și nu consider propriul corp. Nu consider simptome în propriul meu corp, ci doar ceea ce Dumnezeu a promis. Doar ceea ce a spus Cuvântul. Și prin puterea Să, am fost vindecat. Și prin puterea să, sunt vindecat acum. Nu sunt bolnavul care încearcă să se vindece. Eu sunt vindecat, iar Diavolul încearcă să-mi dea gripă! ... Sau orice altceva încearcă. Vindecă-te și fii bine în numele dulce al lui Isus. Amin. Aleluia”.

Unii cred, alții se amuză pe seama lui. Cert este că, Kenneth Copeland a devenit viral, în contextul epidemiei de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro