Un celebru bucătar s-a stins din viaţă: "A fost un simbol în industrie, o persoană puternică şi muncitoare"

+2 click pentru
galerie

Myrtle Allen © Instagram

Myrtle Allen, unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari, a murit. Ea s-a stins din viaţă la spital, înconjurată de familie.

Celebru bucătar Myrtle Allen a murit. Ea a fost un simbol al gastronomiei irlandeze, a pus bazele unei şcoli de gătit şi a scris numeroase cărţi în domeniul gastronomiei, dezvăluindu-şi secretele sale tuturor gospodinelor.

Scriitoarea şi bucătarul şef Myrtle Allen a murit, la spital la vârsta de 94 de ani, acolo unde era internată, iar familia sa a confirmat decesul său.

"A fost un simbol în industrie, o persoană puternică şi muncitoare." a transmis o apropiată de-ale regretatei Myrtle Allen.

"Myrtle a pus bazele noii bucătării irlandeze. Era un titan, o putere. Este probabil cel mai important bucătar irlandez al secolului al XX-lea și unul care continuă să-mi influențeze gândirea în ceea ce privește mâncarea irlandeză. " a declarat un bucătar irlandez.

După moartea lui Myrtle Allen în mediul online au apărut numeroase mesaje de condoleanţe, iar oamenii şi-au exprimat regretul faţă de această pierdere.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro