Un concurent de la un reality-show celebru a fost împuşcat mortal! Nu este singurul participant care a murit după emisiune

Un concurent de la un reality-show celebru a fost împuşcat mortal! Nu este singurul victimă participant care a murit după emisiune © Pixabay

Un fost participant al unui faimos reality-show a avut o moarte cumplită, fiind împuşcat pe străzile cartierului. Bărbatul nu este singurul concurent care s-a stins din viaţă după ce a participat la emisiune.

Tragedia a avut loc în Mexico City, capitala statului Mexic. Brian Del Prado, fost participant al unei emisiuni celebre, a fost împuşcat duminică în timp ce se afla în cartierul Coyoacan, în Centrul Vechi al oraşului.

Bărbatul nu era singur. Acesta era însoţit de o prietenă pe nume Karen. Cei doi au început să vorbească cu un grup compus din cel puţin opt femei, împărţindu-şi replici dure, potrivit elcinco.mx. 

Imediat ce spiritele păreau că se liniştiseră, Brian Del Prado şi prietena lui au plecat cu maşina la un magazin din care să cumpere nişte băuturi alcoolice. Karen a concurat şi ea la aceeaşi emisiune.

Cei doi nu ştiau ce-i aşteaptă până ce doi bărbaţi ce conduceau o motocicletă s-au apropiat ostentativ de maşina lor. Unul dintre tipi l-a împuşcat direct pe Brian, iar acesta a murit pe loc. Din fericire, Karen a scăpat cu viaţă, deoarece a reuşit să se ascundă sub un pod. În urma crimei, în autoturismul lui Brian au fost găsite 12 cartuşe de 9 milimetri. 

Brian nu este singura victimă dintre foştii concurenţi al reality-show-ului

Brian Del Prado nu este singurul fost concurent care a murit. Acum aproximativ un an şi jumătate o femeie s-a stins din viaţă într-un mod îngrozitor. Aceasta se numea Natali Michel şi avea 35 de ani. Tânăra a fost sugrumată până ce şi-a dat ultima suflare, în propria casă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro