Un copil de 13 ani din Londra a murit singur în spital, din cauza coronavirusului! Familia nu a putut fi alături de el

Un copil de 13 ani din Londra a murit singur în spital, din cauza coronavirusului! Familia nu a putut fi alături de el © pixabay

Un băiat din Brixton, Londra, a fost declarată ca fiind cea mai tânără victimă a infectării cu noul tip de coronavirus. El a murit singur, fără ca familia lui să îl poată vizita, teama COVID-19.

Ismail Mohamen Abdulwahab a murit la King's Collee Hospital din Londra, fiind în comă indusă și intubat, deoarece avea dificultăți de respirație.

„Ismail a început să prezinte simptome și a avut dificultăți în respirație și a fost internat la Spitalul Kings College. A fost pus la ventilație și apoi pus în comă indusă, dar a murit luni dimineață″, au declarat membrii familiei lui Ismail, potrivit Daily Mail.

„Avea doar 13 ani, fără condiții de sănătate preexistente și, din păcate, a murit fără ca membrii familiei să îi fie aproape, din cauza naturii extrem de contagioase a COVID-19.", au spus reprezentanții spitalului.

Ascensiunea rapidă a infecției l-a răpus pe băiat, deși el nu avea alte probleme de sănătate care să îi agraveze starea indusă de virus.

"Ismail a fost pozitiv pentru coronavirus. Încă nu au predat cadavrul familiei, deoarece se dorește autopsia lui, generată de vârsta lui fragedă și a faptului că nu prezenta probleme de sănătate.", a adăugat un apropiat al familiei, Mark Stephenson, director al Colegiului Madinah, unde lucrează sora lui Ismail.

Vestea decesului a fost dată de o pagină numită GoFundMe, creată de Colegiul Madinah, cu scopul de a aduna banii pentru înmormântarea băiatului. Ulterior, reprezentanții spitalului au confirmat vestea.

"Cu mare tristețe anunțăm că fratele unei colege a noastră de la Colegiul Madinah a murit în această dimineață (luni 30 martie 2020) din cauza infectării cu COVID-19.", a fost anunțul apărut pe pagina strângerii de conduri.

Copil de 13 ani, răpus de noul virus contagios

Recent, Ismail și-a pierdut tatăl, din cauza unei boli nemiloase, respectiv cancerul. Astfel, familia băiatului nu a dorit să furnizeze presei nici o imagine cu minorul, fiind profund îndurerată de pierderile suferite.

Moartea lui Ismail vine la doar câteva ore de la anunțarea decesului unei fete de 12 ani din Belgia, ucisă și ea de coronavirus. Ea a avut simptome specifice cu trei zile înainte de a muri, potrivit purtătorului de cuvânt al guvernului belgian.

Nu mai puțin de 3.009 de cazuri cofirmate au fost înregistrate astăzi în Marea Britanie, dar și 381 de decese, din cauza noului tip de coronavirus. Astăzi a fost cea mai neagră zi a Marii Britanii, de la începutul crizei și până la momentul actual.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro