Un criminal în serie care a ucis 10 femei, gasit mort în celula sa! Era condamnat pe viață

Un criminal în serie care a ucis 10 femei, gasit mort în celula sa! Era condamnat pe viață © youtube.com

Un criminal în serie din California a fost găsit fără viață în celula în care era condamnat după ce a ucis ani la rând 10 femei.

Lonnie Franklin, un criminal în serie care a ucis timp de 30 de ani mai multe femei, a fost găsit mort în celula sa din San Quentin, California.

Trupul său a fost ridicat imediat de către autorități, iar în aceste momente nu se știe care a fost cauza morții. Urmează să fie făcută autopsia pentru a se stabili motivele decesului ale bărbatului de 67 de ani.

Pe corpul condamnatului nu au fost găsite urme de violență, potrivit primelor declarații ale medicilor, citat de CNN. 

Franklin era un cunoscut gunoier și paznic al unui garaj al Poliției din Los Angeles. Acesta a fost prin și arestat de oamenii legii în anul 2010, deoarece a fost declarat vinovat pentru 10 cazuri de omor și tentativă de omor. 

Bărbatul a ucis în timp de 30 de ani, nouă femei și o adolescentă, iar în momentul în care a fost ridicat de către polițiști, aceștia au descoperit în calculatorul său personal fotografii și videoclipuri cu peste 180 de femei, iar 30 dintre acestea nu au fost identificare niciodată, rămânând pentru autorități un adevărat mister nedeslușit. 

În anul 2016, criminalul a fost condamnat pe viață pentru omor, iar acum și-a găsit sfâșitul în celula în care și-a petrecut cei mai recenți ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro