Un cunoscut influencer pe Instagram a plecat în vacanță, deși este pozitiv pentru coronavirus! Cum s-a dat de gol: "Comportamentul ei e periculos și bizar"

Un cunoscut influencer pe Instagram a plecat în vacanță, deși este pozitiv pentru coronavirus! Cum s-a dat de gol: "Comportamentul ei e periculos și bizar" © instagram

O tânără influencer pe o rețea de socializare, unde are peste 1,3 miliaone de urmăritori, a recunoscut public faptul că suferă de coronavirus. În ciuda acestui lucru, ea a plecat în vacanță și a arătat tuturor că nu respectă regimul carantinării.

Arriele Charnas, o tânără devenită celebră pe Instagram, a primit critici de la internauți, după ce a sfidat autoritățile și regulile impuse în perioada d epandemie, potrivit The Independent.

În momentul în care a început să se simtă rău și să aibă simptome, a apelat la un prieten medic pentru a i se face testul pentru coronavirus, în vreme ce în SUA există e penurie de teste.

Tânăra a sfidat regulile impuse de autorități

După ce le-a recunoscut urmăritorilor ei că suferă de infecția cu noul virus COVID-19, a deci că are nevoie de o vacanță, astfel ca la doar o săptămână de la primirea diagnosticului, a plecat din oraș.

Nu mai puțin de 160 de km a parcurs tânăra cu mașina, până la un apartament de lux din Hamptons, deși autoritățile din Ney York au recomandat cetățenilor să nu facă deplasări inutile.

Tânăra a fost criticată dur pentru gestul ei, de către internauți.

"Arielle Charnas și comportamentul ei periculos și bizar legat de diagnosticul de COVID-19: o amenințare.", a fost comentariul unei scriitoare, Sophie Ross, din New York.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro