Un ministru de finanțe din Germania s-a sinucis din cauza coronavirusului! Era copleșit de consecințele asupra economiei

Un ministru de finanțe din Germania s-a sinucis din cauza coronavirusului! Era copleșit de consecințele asupra economiei © Facebook

Tragedie în Germania! Ministrul de finanțe Thomas Schaefer s-a sinucis din cauza coronavirusului. Era copleșit de consecințele asupra economiei!

”Și-a pierdut speranțele și ne-a părăsit”

Coronavirus continuă să facă victime și în lumea politică. Este vorba despre ministrul de finanțe al landului german Hessa,Thomas Schaefer, în vârstă de 54 de ani, care s-a sinucis din cauza noului coronavirus. 

Corpul neînsuflețit al omului politic a fost găsit lângă o cale ferată, la sud-vest de orașul Frankfurt. Volker Bouffie a ținut să precizeze că Ministrul de Finanțe era foarte îngrijorat de situația pe care a provocat-o epidemia de coronavirus. În plus, simțea că nu va face fața cerințelor pe care populația le aștepta de la adresa lui.

„El era profund îngrijorat, mai presus de orice de capacitatea de a satisface așteptările imense ale publicului, în special în termeni de ajutor financiar. Trebuie să presupun că aceste îngrijorări l-au copleșit. El nu a găsit, evident, o cale de ieșire. Și-a pierdut speranțele și ne-a părăsit.”, a declarat șeful executiv al acestui land.

De asemenea, liderul executivului din landul Hessa a completat că întreg colectivul este șocat de gestul la care a recurs Thomas Schaefer: ”Suntem șocați și consternați”.

Omul politic a lăsat în urmă o soție și doi copii, copleșiți de pierderea suferită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro