Un român a provocat haos la Genova! Și-a snopit fosta iubită și pe pensionarul de care ea avea grijă

Un român a provocat haos la Genova! Și-a snopit fosta iubită și pe pensionarul de care ea avea grijă © Arhiva

Un român a fost în centrul unui scandal monstru, într-un cartier din Genova. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut de carabinieri, după ce și-a bătut cu bestialitate fosta iubită, dar și pe pensionarul de care ea avea grijă. 

Românul aflase despre fosta lui iubită că are grijă de un bătrân în Genova, în vârstă de 84 de ani. Într-o criză de nervi, el a pătruns în casa bătrânului și a găsit-o pe fosta iubită. Acolo a pus mâna pe un obiect greu și a început să îi lovească pe amândoi fără milă.

Femeia și bătrânul au suferit răni grave și au fost transportați de urgență de spital. Medicii spun, potrivit Il Secolo XIX că vor avea nevoie de multe zile pentru a-și reveni.

Românul, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut de carabinieri și cercetat pentru tentativă de omor. Ancheta este în desfășurare.

Un ieșean și-a bătut iubita însărcinată

Un bărbat și-a snopit în bătaie iubita însărcinată până când i-a provocat nașterea, iar copilul adus pe lume nu a supraviețuit. Incidentul s-a petrecut în luna noiembrie a anului trecut, iar bărbatul era băut bine când și-a lovit soția. El a fost acuzat de procurori de tentativă de omor, dar și de omor calificat asupra unui membru al familiei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro