Un român de 27 de ani a murit în Italia, după ce s-a prăbușit de pe un pod. Tânărul a căzut în gol 15 metri

Un român de 27 de ani a murit în Italia, după ce s-a prăbușit de pe un pod. Tânărul a căzut în gol 15 metri © ilmattino.it

Un tânăr român a sfârșit în mod tragic, după ce a căzut în gol, de la o înălțime de 15 metri, de pe un pod din Italia. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit de un trecător șocat.

Tragedie în Napoli, Italia, după ce un tânăr român de 27 de ani a fost găsit mort sub podul San Rocco din cartierul Frullone. Incidentul a avut loc duminică, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea de a se confrunta cu o sinucidere.

Polițiștii nu exclud o sinucidere

Conform Il Mattino, tânărul a căzut în gol de la o înălțime de 15 metri, iar o ipoteză principală sugerează că ar fi putut să se arunce voit.

Odată ajunse la fața locului, echipele de intervenție au folosit vehicule speciale pentru a recupera trupul neînsuflețit al bărbatului. Asupra lui nu a fost găsit niciun act de identitate, însă pompierii au dat de niște chei și de telefonul mobil.

După ce au demarat procedurile de identificare a victimei, polițiștii italieni au ajuns la concluzia că este vorba despre un tânăr de origine română, cu inițialele M.A.C, în vârstă de 27 de ani.

Au început acum cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la o astfel de tragedie. Principala teorie este că a fost un gest voit al românului, însă anchetatorii nu exclud nicio pistă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro