Un român, şofer de TIR, izolat în epicentrul infectării cu coronavirus din Italia: „Sper că se va termina curând”

Un român, şofer de TIR, izolat în epicentrul infectării cu coronavirus din Italia © Arhiva

Italia este răpusă de coronavirus. Cel puţin 11 localităţi sunt izolate de restul lumii, toate drumurile de acces, fiind închise total şi păzite de poliţişti şi militari. Astfel, nimeni nu intră, nimeni nu iese din zonele infectării cu coronavirus.

Mulţi români sunt blocaţi în Italia, fiind ţara cea mai populată de compatroţii noștri.

Printre cei rămaşi peste graniţă se află şi un şofer de TIR,  izolat în "zona roşie" de coronavirus. Bărbatul se află acolo de câteva zile, iar teama lui cea mai mare este să nu fie dat afară de patronul său.

Peste 50.000 de locuitori sunt izolaţi de restul lumii, şoferul român se află şi el printre zecile de mii.

Bărbatul se teme să nu contacteze coronavirusul, dar şi mai tare îl sperie gândul ca va fi concediat de către şeful său. Şoferia prin lumea întreaga fiind singura sa sursă de venit. De câteva zile omul stă în parcarea de TIR-uri din Castiglione d'Adda.

"Nu ştiu cât timp mă va lasa şeful meu să stau aici. Dacă nu conduc, va găsi pe altcineva... Sper că se va termina curând", spune românul, conform presei internaţionale.

Deocamdată însă, nimeni nu ştie cât timp va dura carantina din Italia.

Bilanțul morților din Italia în urma coronavirusului 

Numărul morților din cauza coronavirusului continua să crească. În Italia, țara afectată cel mai mult de pe teritoriul european, numărul deceselor a ajuns în doar câteva ore la 12. De asemenea, numărul persoanelor infectate a ajuns la 370 de persoane. 

Printre persoanele infectate se numără și minori, și chiar un copil de doar 4 ani. Starea acestora nu este gravă, potrivit Mediafax

La nivel mondial s-au înregistrat peste 2700 de decese din cauza virusului ucigaș, iar alte 80.000 de persoane sunt infectate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro