Un rugbist şi-a incendiat soţia şi cei trei copii, apoi s-a înjunghiat. Motivul sportivului este halucinant

Un rugbist şi-a incendiat soţia şi cei trei copii, apoi s-a înjunghiat. Motivul sportivului este halucinant

Rowan Baxter, un fost jucător de rugby, împreună cu cei trei copii, toţi mai mici de zece ani, au fost descoperiţi morţi în maşină, de către echipajele de salvare ajunse la faţa locului.

Hannah Baxter, soţia bărbatului, a murit după câteva ore, la spital, din cauza arsurilor grave pe care le-a suferit.

Din datele oferite de presa străină, se pare că femeia ar fi sărit din maşină strigând „A turnat benzină pe mine”, potrivit BBC NEWS. Rowan Baxter era pe scaunul pasagerului din față, în timp ce Hannah Baxter conducea mașina, a spus poliția.

Martorii din zonă au povestit reporterilor că au văzut-o pe Hannah Baxter cuprinsă de flăcări, ieşind din maşina incendiată. Deşi femeia a fost dusă de urgenţă la spital, pentru ea nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au constatat decesul.

Paramedicii au acordat asistenţă medicală şi unui martor, care chiar a încercat să salveze familia din maşina în flăcări, dar nu a reuşit şi a suferit câteva răni faciale, motiv pentru care a fost transportat la spital.

Care a fost cauza teribilului incident

Cuplul pe care fostul jucător al echipei Warriors din Auckland, Rowan Baxter, îl forma cu soţia lui, Hannah Baxter, nu a mai rezistat şi s-au despărţit recent. Cei trei aveau împreună trei copii, de șase, patru, respectiv trei ani.

Un martor a declarat că l-a văzut pe Rowan urcând în maşina în care se aflau copiii şi soţia lui. După o scurtă ceartă, sportivul ar fi fost cel care a provocat incendiul în care a murit toată familia lui. După ce a dat foc autoturismului, bărbatul s-a înjunghiat mortal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro