Un sucevean a îngrozit Belgia. Tânărul a violat şi torturat o femeie până a omorât-o

Un sucevean a îngrozit Belgia © suceavanews.ro / Twitter

Un sucevean a îngrozit toată populaţia din Belgia. Tânărul a violat şi torturat o femeie până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul în vârstă de 26 de ani riscă acum să îşi petreacă tot restul vieţii după gratii.

Un sucevean a ajuns în atenţia autorităţilor din Belgia, după ce a violat şi torturat o tânără de 27 de ani până a omorât-o. Teribila crimă a avut loc în localitatea Zeedijk, pe o plajă.

Tânără de 27 de ani se întorcea de la un bar local, când parcă de nicăieri a apărut suceveanul şi a atacat-o, a lovit-o, apoi a violat-o. Crima nu ieşea la iveală, dacă în zonă nu erau montate camere video, care au înregistrat toată scena.

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat se vede cum tânărul a urmărit-o ceva timp pe Sofie Muylle, apoi într-o zonă mai întunecoasă a atacat-o.

Imediat după ce a comis crima, Alexandrru Caliniuc s-a întors în România, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, la scurt timp, Alexandru a fost reţinut de poliţişti în baza unui mandat european, fiind ulterior extrădat în Belgia, acolo unde şi este cercetat pentru fapta sa.

Ajuns în faţa oamenilor legii belgieni, tânărul sucevean şi-a recunoscut fapta, dar doar pe jumătate. Alexandru a declarat că a violat-o pe Sofie Muylle, dar nu recunoaşte că ar fi torturat-o până la moarte.

De două ori am violat-o. Mai mişca, dar nu spunea nimic”, a recunoscut Alexandru Caliniuc la reconstituirea la care a asistat şi tatăl fetei, conform presei internaţionale.

Judecătorii belgieni mai aşteaptă acum doar raportul final al psihiatrilor, urmând ca sentinţa pe care trebuie să o execute Alexandru să fie dată în perioada următoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro