Un viceprimar a ”îmbătrânit” în acte peste noapte, ca să poată ieşi la pensie la 28 de ani

Un viceprimar a ”îmbătrânit” în acte peste noapte, ca să poată ieşi la pensie la 28 de ani © Foto simbol Hepta

Caz incredibil! Un viceprimar şi-a falsificat actele de identitate pentru a putea ieşi la pensie la doar 28 de ani. Bărbatul a declarat o vechime în muncă de... 34 de ani. Practic, muncea de dinainte să vină pe lume. 

Să vezi şi să nu crezi. Un viceprimar din republica rusă Daghestan, născut în 1989, a reuşit să iasă la pensie în 2018. Cum?

Ei bine, şi-a falsificat atât actele de identitate, cât şi cartea de muncă. Funcţionarul public al satului Kuleţma din Daghestan declarase oficial o vechime în muncă de 34 de ani, pe când el avea doar 28 de ani de viaţă, potrivit Life News. 

Astfel, cu actele falsificate, şi-a depus dosarul şi a fost "declarat" pensionar. Viceprimarul rus a reuşit să iasă la pensie la doar 28 de ani. A încasat de la stat peste 2.100 de euro, până a fost prins, în iulie 2019. 

Bărbatul este anchetat şi riscă să fie condamnat la închisoare pentru fraudă. 

Viceprimarul cu 3,4 la română şi 2,2 la matematică

Că tot vorbim de viceprimari, avem şi noi, în România, unul extrem de cunoscut! În 2017, Dănuţ Duţă, politician în comuna prahoveană Bărcăneşti a încercat să ia o notă de trecere la examenul maturităţii.

Viceprimarul a dat din nou examenul de Bacalaureat în toamna anului 2017. Atunci, a obţinut nota 3,4 la română şi 2,2 la matematică, cu scuza că nu are timp să studieze mai mult. „Nu prea am avut timp să învăţ, doar ce am citit puţin, acasă. Şansa nu s-a terminat aici”, spune viceedilul, conform Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro