Un vulcan a erupt în Noua Zeelandă! "Nu mai e niciun semn de viaţă pe insulă"

Un vulcan a erupt în Noua Zeelandă! "Nu mai e niciun semn de viaţă pe insulă" © captură film

Autorităţile şi locuitorii din Noua Zeelandă sunt îngroziţi după ce un vulcan a erupt, soldând acest incident cu 5 morţi, restul de 34 de oameni aflându-se în stare gravă la spital.

Momente de groază pentru Noua Zeelandă! Este singurul lucru pe care îl putem spune drept urmare la ceea ce s-a întâmplat recent. Erupţia vulcanului de pe Insula Albă a terifiat pe toată lumea, după ce a aceasta a fost soldată cu morţi, dispăruţi, dar şi persoane în stare critcă transportate la spitalele din zonă. Unul dintre comisarii care se ocupă de acest caz este foarte sceptic în ceea ce priveşte speranţa de viaţă pe insulă: "Sunt de părere că pe insulă nu mai este nimeni care să fi supraviețuit".

Se pare că printre persoanele rănite şi care nu au fost găsite se află turişti din Australia, China, SUA, Marea Britanie, dar şi cetăţeni neozoeelandezi. "Patruzeci şi şapte de persoane erau pe insulă. Putem să confirmăm acum că cinci persoane au murit, 31 sunt în prezent la spital, iar alţi opt sunt în continuare daţi dispăruţi şi trei au fost externaţi.", a declarat unul dintre membrii poliţiei.

Specialiştii au veşti proaste pentru cei din zonă, fiind de părere că va avea loc o a doua erupţie în următoarele 24 de ore. Vulcanul nu a fost la primul astfel de eveniment, el erupând foarte des în ultimii 50 de ani, cel mai recent în 2016. 


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro