El este românul care a murit chiar de ziua de naştere a fiicei sale. Ultimul mesaj transmis de Valentin te înfioară

+3 click pentru
galerie

El este românul care a murit chiar de ziua de naştere a fiicei sale. Ultimul mesaj transmis de Valentin te înfioară © Facebook

Valentin Sâmbiteanu este românul care a murit în accidentul teribil din Anglia. Bărbatul de 35 de ani şi-a pierdut viaţa chiar în ziua în care fetiţa sa a împlinit 12 ani. Valentin nu a mai apucat să-i spună La mulţi ani fetei sale.

Valentin Sâmbiteanu a plecat în Anglia petru o viaţă mai bună

Valentin Sâmbiteanu era din Buzău, iar în urmă cu patru luni a decis să plece în străinătate pentru o viaţă mai bună. Acesta avea o fetiţă şi voia să-i ofere tot ce are el mai bun. Chiar de ziua fiicei sale, Valentin Sâmbiteanu se afla pe motor, însă bărbatul a fost lovit în plin de o şoferiţă neatentă care nu a acordat prioritate. Medicii au sosit la faţa locului, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru Valentin Sâmbiteanu.

Bărbatul de 35 de ani avea o relaţie superbă cu fiica lui, pe care o iubea enorm. Acesta posta mereu mesaje pe reţelele sociale pe care i le dedica, iar dragostea i se citea în privire. De fiecare dată când era în compania fiicei sale, Valentin Sâmbiteanu era, parcă, alt om, iar viaţa lui devenise perfectă din momentul în care Izabela a venit pe lume. Acum, Valentin Sâmbiteanu îşi va ocroti fetiţa din Cer.

Mesajul emoţionant transmis de Valentin fiicei sale, înainte să moară

"Pentru fiecare tată, fiica lui este o prinţesă. Acum 11 ani am devenit cel mai fericit om din lume, am devenit tătic şi sunt foarte mândru de fetiţa mea. La mulți ani și multă sănătate prințesa mea sa ai parte de tot ce îți dorești în viată", acestea sunt o parte dintre mesjele pe care Valentin le-a transmis fiicei sale. Unul dintre acestea este postat în urmă cu un an, când micuţa a împlinit 11 ani, unul cu câteva zile înainte să moară, iar altul chiar în ziua tragică în care şi-a pierdut viaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest