Vești bune vin din Italia, în contextul crizei provocate de coronavirus. Alte peste 1.000 de persoane s-au vindecat

Vești bune vin din Italia, în contextul crizei provocate de coronavirus © Arhiva

Bilanțul infectărilor cu coronavirus din Italia a înregistrat miercuri, 25 martie, o ușoară ameliorare. Pe lângă faptul că au fost înregistrate mai puține decese și îmbolnăviri și numărul celor vindecați a crescut, însă cifrele rămân în continuare unele îngrijorătoare. 

Miercuri, autoritățile italiene au venit cu vești bune și au anunțat faptul că în decursul a 24 de ore s-au înregistrat 1.036 de persoane vindecate de coronavirus. Vestea este una extrem de bună, mai ales că de la o zi la alta, Italia înregistrează tot mai multe vindecări.

Bilanțul vindecărilor crește, astfel încăt, marți, 24 martie, Italia înregistra 743 de vindecări, din totalul celor infectați cu coronavirus.

În Peninsulă, de la declanșarea epidemiei cu COVID-19 până la acest moment, 74.386 de persoane au contactat virusul ucigaș, apropiindu-se extrem de repede de China, țară care a înregistrat 81.218 cazuri.

De asemenea, din totalul de îmbolnăviri din Peninsulă, 9.362 s-au vindecat, din păcate, 7.503 au decedat, iar alți 57.521 de oameni încă luptă cu virusul ucigaș. 

O bătrânică de 95 de ani, cel mai vârstnic pacient vindecat de coronavirus, din Italia

În vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini a reușit să se vindece complet de virusul CODIV-19, fără a urma un tratament antiviral, reușind să îi uimească până și pe medici. 

Recuperarea miraculoasă a femeii aduce, astfel, o rază de speranță într-o țară care a fost îngenuncheată de pandemia de coronavirus care continuă să facă victime.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro