Veşti proaste pentru Marea Britanie. A fost confirmat primul deces provocat de coronavirus

Veşti proaste pentru Marea Britanie. A fost confirmat primul deces provocat de coronavirus © Arhivă

Veşti proaste pentru englezi. Primul deces provocat de virusul ucigaş din China a fost confirmat în Marea Britanie.

Coronavirusul continuă să facă noi victime. Virusul ucigaş din china a ajuns şi în Marea Britanie. 

Din păcate, primul deces provocat de coronavirus a fost confirmat în Marea Britanie. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani.

Femeia a fost tratată în spital. Aceasta a fost testată pozitiv pentru virusul ucigaş din China miercuri.

Potrivit spuselor medicilor, femeia de 70 de ani s-ar fi îmbolnăvit în Marea Britanie, deoarece nu a părăsit ţara în ultima vreme. 

În acest caz, autorităţile încearcă să stabilească cu exactitate care sunt persoanele cu care aceasta a intrat în contact, pentru a nu fi în pericol de infectare cu coronavirus.

În Marea Britanie numărul persoane infectate cu virusul ucigaş din China a ajuns în total la 116 ani. S-a înregistrat o creştere cu peste 30 în doar 24 de ore.

Lucurile nu sunt privite cu optimism nici de purtătorul de cuvânt al prim-ministrului care susţinut că „este foarte probabil ca virusul să se răspândească într-un mod semnificativ”, potrivit Antena 3.

Trei dintre cei şase români infectaţi cu coronavirus s-au vindecat

Din fericire, Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunţat, astăzi, că trei dintre cei şase români infectaţi cu coronavirus s-au vindecat.

Este vorba despre primul pacient infectat cu coronavirus: tânărul de 25 de ani, din Gorj, femeia de 38 de ani şi bărbatul de 48 de ani, amândoi fiind din Timişoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro