VIDEO / Auzeau strigăte și zgomote bizare, dar nu și-au imaginat o clipă care era sursa. Incredibil ce a făcut un bărbat într-un tren aglomerat

Exorcism în tren © spynews.ro

Călătoritul cu mijloacele de transport în comun poate fi o adevărată aventură, de la aglomerație, până la întâmplările uneori bizare. Cam așa putem defini, puțin eufemistic, episodul la care au asistat pasagerii unui tren cu destinația Mexico City.

Un bărbat îmbrăcat la patru ace i-a șocat pe oamenii care călătoreau atunci când a început, din senin, să exorcizeze o altă pasageră, nici ea mai brează. În timp ce el striga că puterea lui Iisus o va da pe brazdă, ea urla „diavol”, chiar sub ochii celorlalți oameni care au rămas muți.

„În numele lui Iisus, pleacă! Trebuie să pleci în numele lui Iisus. Trebuie să pleci”, se poate auzi bărbatul, în filmarea care a strâns milioane de vizualizări. La un moment dat, femeia „posedată” începe să-l lovească pe arhanghelul birocrat cu o umbrelă. Gestul nu l-a îndepărtat pe bărbat, care o asigură pe femeie că „o iartă”.

Conform presei locale, scene ca aceasta sunt frecvente în trenurile din Mexico City.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro