VIDEO / Bărbatul care a plătit 56.000 de euro pentru un penis, şi-a pierdut virginitatea la 45 de ani

+2 click pentru
galerie

Andrew şi Freda, vorbind despre experienţa sexuală © Captura Youtube

56.000 de euro, piele de la mână, nervi de la picior şi 10 ore petrecute pe masa de operaţie. Acesta este preţul pe care Andrew Wardle l-a plătit pentru a avea parte de prima noapte de sex. Andrew Wardle, în vârstă de 45 de ani, este unul dintre puţinii oameni care s-a născut fără penis.

Andrew Wardle a aşteptat şase săptămâni după operaţie până la mult aşteptata partidă. Iubita sa, Fedra Fabian, a organizat o plecare la Amsterdam de ziua lui, pentru a face totul mai special. După prima noapte fierbinte din viaţă, trăită alături de iubita sa, Andrew acum îşi doreşte să devină tată."Mi-aş dori să am copii, doi ar fi ideal, dar nu este nicio grabă. Am fost întrebat în trecut dacă vreau să-mi testez fertilitatea, dar am refuzat atunci." Entuziasmat că şi-a pierdut virginitatea, Andrew a spus că partida de sex a fost ca "cireaşa de pe tort" pentru relaţia sa. 

Fedra, iubita bărbatului, nu s-a putut opri din zâmbit când povestea despre prima noapte petrecută cu Andrew. "A fost o celebrare a iubirii noastre. Penisul lui arată normal.Nu e cazul să spui Andrew şi-a pierdut virginitatea, pentru că el ştia ce face.", a mai adăugat Fedra pentru The Sun.

La naştere lui Andrew nu i se dăduseră şanse de supravieţuire din cauza anomaliei.Astăzi se declară mulţumit de noul început. "M-am rugat în fiecare seară să mă trezesc cu un penis ca al fratelui meu.", şi-a amintit Andrew. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro