VIDEO / Doi oameni au murit, alţi 70 sunt grav răniţi, în urma unui carambol provocat de 200 de maşini

Doi oameni au murit, alţi 70 sunt grav răniţi, în urma unui carambol provocat de 200 de maşini © Captura video

Clipe de coşmar pe o autostradă din apropiere de Montreal. Peste 200 de maşini au provocat un carambol, în urma căruia două persoane au murit, iar alte 70 sunt în stare gravă la spital.

Carambolul în care au fost implicate peste 200 de maşini a avut loc din cauza vizibilităţii reduse la zero. Şi asta pentru că în zona tragediei ningea abundent, iar vântul care sufla cu putere a viscolit totul.

Martorii accidentului spun că pentru provocarea unui astfel de incident a fost nevoie doar de o secundă de neatenţie sau de un strop de ghinion. Vizibilitatea şoferilor fiind extrem de redusă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. 

Autorităţile locale care au ajuns de urgenţă la faţa locului spun că peste 200 de maşini s-au ciocnic violent şi din păcate, în urma carambolului produs, două persoane au murit, iar alte 70 au fost transportate de urgenţă la cea mai apropiată unitate medicală.

De asemenea, aceştia au mai declarat că printre cele două sute de masini implicate în carambol se află şi un autobuz şcolar, plin de elevi la momentul actual. 

Imaginile cu întregul lanţ de maşini, întins pe kilometri întregi, au fost filmate de conducătorii auto care se deplasau în sens invers. Aceştia au rămas şocaţi de cele întâmplate.

De asemenea, imaginile desprinse parcă dintr-un film de acţiune au ajuns virale şi în mediul online. Internauţii au fost de-a dreptul uimiţi de tragicul incident.

În urma producerii carambolului, autostrada a fost complet închisă pentru transportarea victimelor la spital, dar şi pentru a elibera blocajul de kilometri întregi care s-a creat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro