VIDEO / GPS-ul l-a blocat. Un şofer român de TIR, pus la mare încercare pe o stradă îngustă din Italia

Un şofer român de TIR, pus la mare încercare pe o stradă îngustă din Italia © Captura video

Un şofer de TIR a fost pus în cea mai cumplită situaţie. Românul, care avea de făcut o cursă în Italia a fost încurcat de GPS. Aplicaţia nu l-a ajutat deloc, ba mai mult, l-a încurcat cumplit, căci l-a blocat pe o stradă extrem de îngustă din Italia.

Românul îşi făcea cursa şi ca de obicei se deplasa până la punctul de descărcare cu ajutorul GPS-ului. Doar că de data aceasta, aplicaţia i-a jucat o mare festă.

În loc să îl ajute pe român să ajungă la punctul dorit, GPS-ul l-a îndrumat pe şofer pe cea mai îngustă stradă din Italia, acolo unde a şi rămas blocat.

Bărbatul pus în faţa faptului împlinit a încercat de nenumărate ori să îşi scoata TIR-ul de pe străduţa unde s-a blocat, însă în zadar.

În cele din urmă, văzând că nu reuşeşte, românul a cerut ajutorul autorităţilor. Mai ales că, remorca a lovit pereţii mai multor case, fiind oricând pericolul de a se produce o tragedie.

În sprijinul şoferului au venit atât poliţiştii, cât şi pompierii italinei. După multe ore de a încerca să îl îndrume pe şofer pentru a ieşi de pe acea străduţă, pompierii au decis să aducă în ajutor şi un camion.

Traficul în zona a fost complet blocat, iar camionul chemat pentru a ridica remorca TIR-ului a fost de un real ajutor.

După alte câteva ore în care autorităţile şi şoferul s-au chinuit să scoată TIR-ul de pe strada extrem de îngustă, misiunea s-a terminat cu brio.

TIR-ul românesc a fost deblocat, iar şoferul şi-a putut continua deplasarea, fiind de acum încolo mult mai atent pe unde îl îndrumă GPS-ul, pentru a nu mai întâmpina o astfel de problemă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro