VIDEO / În plină pandemie, un bărbat și-a scos câinele la plimbare! Însă nu oricum, ci cu.. drona

VIDEO / În plină pandemie, un bărbat și-a scos câinele la plimbare! Însă nu oricum, ci cu..drona © dailymail.co.uk

Noul coronavirus continuă să ne dea bătăi mari de cap. Oamenii se află în izolare împreună cu animăluțele de companie, care le mai reduc din plictiseală. Și cum unele animale rezistă cu greu în casă, un bărbat din Cipru și-a scos câinele la plimbare, însă nu oricum, ci cu.. drona!

Coronavirus este de neoprit, iar oamenii sunt din ce în ce mai panicați, mai ales când văd cum numărul deceselor crește de la o zi la alta. De frică să nu contacteze virusul ucigaș din China, majoritatea lumii a ales să izoleze în casă, alături de animăluțele de companie, care le mai reduc din plictiseală. 

”Nu uitați de fericirea câinelui vostru”

Este și cazul unui bărbat din Cipru, care se află în izolare împreună cu câinele lui, Oliver. Ei bine, lucrurile au mers bine până acum, însă, patrupedul s-a plictisit și a simțit nevoia să iasă afară din casă.

Cum regulile emise de către autorități interzic acest lucru, stăpânul, Vakis Demetriou, pe numele lui, a găsit soluția ideală. Potrivit presei internaționale, bărbatul și-a plimbat câinele cu.. drona. Exact cum auziți!  Aflat la balconul casei, a pilotat o dronă, în timp ce un prieten filma întreaga scenă.

Desigur că nu s-a putut abține și a postat filmulețul pe contul de Instagram, devenind foarte viral în câteva ore. În filmare se observă clar cum câinele Oliver se plimbă pe stradă, sub controlul dronei. 

„Stați acasă, în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui vostru”, a scris bărbatul în dreptul clipului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro