VIDEO / Momente terifiante! O avalanşă a trecut prin restaurantul unui hotel elveţian în timp ce oaspeţii luau masa

avalansa © twitter

O avalanşă a lovit restaurantul hotelului Säntis din Elveția în timp ce oaspeții mâncau înăuntru. Au fost trei victime şi douăzecişicinci de maşini îngropate în stratul de zăpadă înalt de 1000 de metri. Echipele de salvare au evacuat schiorii şi au început să caute pe oricine ar putea lipsi.

Echipajele de urgență din Elveția au lansat o operațiune de căutare după ce o avalanșă s-a prăbușit prin restaurantul hotelului în timp ce oaspeții mâncau.

Un zid de zăpadă de 1.000 de metri a acoperit Hotelul Säntis din Schwägalp, în nord-estul Elveției, îngropând 25 de mașini și rănind trei persoane.

Conform publicaţiei dailymail, avalanşa a lovit ieri în jurul orei 16:30. Zeci de persoane au fost evacuate din stațiunea de schi de altitudine de 4.265 de metri.

În timp ce oaspeții hotelului, schiori sau excursioniști nu au fost anunțați, echipele de salvare au efectuat căutări în zona avalanșelor, care se află la poalele muntelui Säntis - cel mai înalt vârf din masivul Alpstein din estul Elveției.

Condițiile meteorologice dăunătoare au provocat haos în întreaga Europă și au lăsat cel puțin 17 victime.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro