VIDEO / Oamenii se revoltă în Ucraina! Incendii şi lupte de stradă de teama infecţiei cu coronavirus

Incendii şi lupte de stradă de teama infecţiei cu coronavirus © Captura video

Momente de groază în Ucraina, acolo unde sute de oamenii au ieşit în stradă. Populaţia este revoltată şi protestează violent de teama infecţiei cu coronavirus. Scenele de o cruzime ieşită din comun au pornit după ce mai multe persoane au fost repatriate din Wuhan în estul Ucrainei.

Sute de oameni din estul Ucrainei au ieşit în stradă pentru a protesta de teama coronavirusului. Aceştia au provocat mai multe incendii, au distrus maşini şi magaineze, ba chiar s-au bătut cu forţele de ordine.

Imaginile cumplite ce surprind întreaga acţiunea a oamenilor au făcut înconjurul lumii, ba chiar au ajuns şi la posturile de ştiri din China.

Patruzeci şi cinci de ucraineni şi 27 de cetăţeni străini au fost joi, 20 februarie 2020, repatriaţi din Wuhan, acolo unde a izbucnit coronavirusul, la Harkiv, în estul Ucrainei.

Protestatarii au aşteptat autobuzele ce trebuiau să îi preia pe cei suspecţi de infecţie cu coronavirus, iar la momentul sosirii acestora a izbucnit un adevărat război.

Şase autobuze special pregătite pentru transport i-au preluat pe cei sosiţi în Ucraina şi suspecţi de coronavirus şi i-au transportat într-un centru medical din Novi Sanzhary, acolo unde  urmează să petreacă 14 zile, în carantină, pentru a se stabili dacă au fost sau nu infectaţi cu coronavirus.

La aflarea veştii că mai multe persoane suspecte de coronavirus vor fi aduse în localitatea lor, localnicii au provocat o adevărată revoltă şi au încercat să facă tot ce le-a stat în puteri pentru a împiedica acest lucru, însă în zadar.

Oamenii se tem ca nu cumva virusul să se răspândească şi în localitatea lor.

Deşi, sute de oameni au ieşit în stradă, au blocat drumurile, au provocat incendii masive şi s-au bătut cu forţele de ordine, lucrul cel mai înspăimântător pentru ei s-a întâmplat.

Jandarmii au intervenit şi au reuşit să îi oprească pe localnici şi să faciliteze accesul autobuzelor spre centrul medical, unde urmează pentru 14 zile să rămână în carantină persoanele repatriate din Wuhan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro