VIDEO / Reacția incredibilă a unui bărbat închis pe nedrept 17 ani, care află că va fi eliberat 

+2 click pentru
galerie

Reacția incredibilă a unui bărbat închis pe nedrept 17 ani © captura Youtube

Un bărbat a fost acuzat de crimă în urmă cu 27 de ani, iar după 17 ani petrecuți pe nedrept în spatele gratiilor, a aflat că poate începe o viață nouă în libertate.

Povestea lui John Bunn pare desprinsă din scenariile filmelor de la Hollywood și cu siguranță are ce să povestească nepoților. El avea doar 14 ani când a fost acuzat, alături de un prieten de uciderea unui tânăr din Brooklyn, Statele Unite. Totul s-a petrecut în 1991, iar de atunci John bunn și-a petrecut 17 ani în spatele gratiilor pe nedrept. La un moment dat, pe imagini se poate vedea faptul că bărbatul se ridică și se îndreaptă către judecătoare, pentru a-i săruta mâinile, în semn de mulțumire. 

"Vreau să vă mulțumesc, onorată instanță, pentru că sunt deja 27 de ani de când lupt pentru viața mea. Vreau să știți cu toții că ați băgat în închisoare persoana greșită. Au trecut 27 de ani. Au fost momente în care am văzut moartea cu ochii, atât de rău mă băteau gardienii pentru o crimă pe care nu am comis-o.", a declarat John Bunn înlăcrimat. Acum în vârstă de 44 de ani, John Bunn este un om liber ca pasărea cerului și nu a fost nicicând mai fericit. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro