VIDEO / S-a crăpat pământul sub ele și au fost „înghițite” de o groapă uriașă! Două femei au trecut prin coșmarul vieții lor

+4 click pentru
galerie

Două femei au fost „înghițite” de un crater uriaș © captură video Youtube

Două femei din Turcia au trecut prin momente de coșmar, după ce pământul de sub ele le-a „înghițit”, la propriu. 

Doctorița Suzan Kuday Balik și asistenta medicală Ozlem Duymaz se îndreptau către casă, imediat după terminarea turei de la un centru de sănătate din Turcia, acolo unde munceau în fiecare zi. La un moment dat, cele două femei s-au oprit pentru câteva momente pe trotuar, pentru a sta de vorbă una cu cealaltă, însă au rămas fără grai atunci când au văzut că pământul se surpă sub ele, la propriu.

Odată cu asfaltul care s-a surpat, cele două au căzut, fiind pur și simplu „înghițite” de un crater uriaș. Din fericire, martorii scenei șocante le-au sărit imediat în ajutor și au reușit să le scoată din groapă, îndepărtând bucățile de asfalt care căzuseră pe ele.

Femeile care au căzut în craterul uriaș din asfalt au fost transportate de urgență la spital, acestea suferind răni ușoare. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro