VIDEO / Saltul spectaculos, dar periculos al unui schior. Sportivul a sărit peste o autostradă intens circulată

Saltul spectaculos, dar periculos al unui schior © Captura video

Saltul unui schior din străinătate a făcut înconjurul lumii pe internet, ţinându-i pe internauţi cu sufletul la gură, preţ de câteva secunde. 

Tânărul sportiv a ignorat orice avertisment venit din partea autorităţilor şi şi-a îndeplinit cel mai mare vis.

Americanul a sărit de pe o stâncă înaltă de peste 27 de metri, peste o autostradă intens circulată. Saltul său, deşi spectaculos, a şocat pe toată lumea.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, aterizarea fiind un real succes pentru tânărul schior. Însă, erau şanse ca gestul extrem al sportivul să fi avut un final nefericit atât pentru el, cât şi pentru cei aflaţi în zona respectivă. 

Înainte de a-şi începe nebuna cursă, schiorul şi-a montat o cameră Go Pro pentru a surprinde întregul momnetul, apoi şi-a luat inima în dinţi şi şi-a atins scopul.

Imaginile cu saltul său au fost filmate atât de la sol, cât şi cu ajutorul camerei Go Pro. Pe imagini se vede cum Josh Daiek, în vârstă de 36 de ani, îşi ia avânt şi sare pe deasupra Autostrăzii 50 din South Lake Tahoe.

Gestul lui Josh a fost făcut, după ce autorităţile l-au avertizat că saltul său ar putea provoca o avalansă.

Potrivit presei internaţionale, pentru Daiek, originar din Michigan, aceasta nu a fost prima dată când a incercat să facă un astfel de gest.

Sportivul a avut prima tentativă şi în urmă cu un an, atunci când, din cauza echipamentului său nu a putut executa saltul. De asemenea, nici condiţiile meteorologice nu au fost de partea lui până acum, când a şocat pe toată lumea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro