VIDEO / Şoferul unei firme de ridesharing, acuzat de răpirea a doi clienţi

Şoferul unei firme de ridesharing, acuzat de răpirea a doi clienţi © Captura video

Doi soţi din Virginia, SUA, au avut parte de o călătorie de coşmar, după ce s-au urcat în maşina unei firme de ridesharing.

Şoferul este acum acuzat de poliţişti pentru răpire, ultraj şi conducere imprudentă. Acesta nu şi-ar fi lăsat clineţii să coboare din maşină, nervos fiind că un alt şofer i-a lovit maşina în trafic.

John Murray şi soţia sa, Tameka Swann, s-au urcat în maşina lui Olufemi Olomola pentru a fi duşi undeva la ieşirea din oraş, însă cursa s-a adeverit a fi una dintre cele mai negre experienţe pe care cei doi au trăit-o.

Pentru că nimic nu avea să preconizeze ceea ce urma să se întâmple, cei doi au filmat întreaga situaţie în care au fost puşi şi au distribuit-o şi în mediul online.

Aflaţi în maşină, în drum spre restaurantul la care aveau rezervare, la un moment dat, cei doi nu au mai fost lăsaţi să coboare din maşină.

Şoferul în vârstă de 38 de ani, nervos până peste limite, după o ceartă cu un alt participant la trafic, care i-a lovit maşina, s-a răzbunat pe cei doi clienţi.

Accidentul a avut loc la doar câteva străzi de la monentul în care au urcat în maşină.

„Nu ştiu ce au discutat, am crezut că vor face schimb de informaţii, dar celălalt a plecat brusc”, a spus Murray.

Nervos pe cel care i-a lovit maşină, Olufemi Olomola a revenit la volan şi a pornit într-o cursă nebună pentru a-l prinde pe celălalt şofer.

Fiind foarte speriaţi, dar şi pentru că şoferul nu îi lăsa să coboare din maşină, cei doi soţi au sunat de urgenţă la poliţie.

„Şoferul nu ne lasă să coborâm. Încearcă să-l prindă pe tip pentru că ne-a lovit", îi spune Swann dispecerului.

În timpul cursei nebune pe care o desfăşura, şoferul era rugat de către cei doi soţi să oprească, temându-se pentru viata lor. Extrem de furios, Olumola şi-a ignorat pasagerii şi a continuat să nu respecte culoarea semafoarelor.

„Am patru copii, trebuie să ne laşi să coborâm", îi spune Swann lui Olumola.

„Nu-l pot lăsa să scape”, spune şoferul lor. Însă, la scurti timp, aceasta a făcut un alt accident, moment în care, prin telefon, chiar dispecerul de la poliţie îi spune să oprească imediat, pentru a nu provoca o tragedie.

În cele din urmă, Olumola a oprit maşină, cei doi pasageri cu coborât şi din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În urma incidentului care se putea termina tragic, lui Olumola i s-a retras dreptul de a mai conduce pentru respectiva firmă de ridesharing.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro