VIDEO / Un bărbat a cheltuit 30.000 $ pe operaţii estetice pentru a arăta ca un elf "spaţial"

Bărbatul elf © captura foto youtube

Luis Padron, de 25 de ani, din Buenos Aires, Argentina, a cheltuit mai mult de 30.000 de dolari pe proceduri estetice pentru a se transforma într-un elf "spațial". Tânărul a apelat inclusiv la un laser experimental pentru a-și schimba culoarea ochilor. 

"Mă concentrez în mod special pe transformarea mea în elf spaţial. Ei sunt războinici ai iubirii și luminii și protejează Pământul de străinii răi.", a spus Luis Padron, conform dailymail.co.uk. 

Fanaticul fantezist crede că elfii sunt fiinţe foarte palide, cu ochii mari, trăsături mici și păr lung alb. Luis a devenit obsedat de lumea elfilor, a îngerilor și a ființelor fanteziste, după ce a fost agresat când era copil, iar apoi a început să se concentreze pe transformarea în unul dintre personajele lui iubite.

În căutarea perfecțiunii fanteziste, a recurs la epilarea parțială a corpului, injecţii cu botox, mai mult de 40 de augumentări ale feţei și albirea pielii cu laser pentru a elimina pistrui. Luis are acum o colecție de 500 de lentile de contact în culori fantastice, cum ar fi negrul, pentru a arăta ca un demon sau un alb pentru a arăta ca un înger.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro