Supărat că nu a avut niciodată o iubită, un bărbat de 27 de ani a ameninţat că va omorî toate femeile care-i ies în cale

Supărat că nu a avut niciodată o iubită, un bărbat a ameninţat că va omorî toate femeile care-i ies în cale © captură video

Un bărbat de 27 de ani a speriat mai multe femei, după ce, în mediul online, a anunţat că îşi doreşte să fie următorul criminal în serie. Motivul? Nu a avut niciodată o iubită şi astfel s-ar fi răzbunat pe reprezentantele sexului frumos. 

Christopher Wayne Cleary a scris pe Facebook un mesaj tulburător, în care anunţa că, la 27 de ani este virgin şi că marea lui dorinţă a fost... o prietenă! Însă, pentru că nu a avut noroc, are de gând să le ia viaţa mai multor femei din Denver. 

"Tot ce mi-am dorit a fost o prietenă, nu 1.000... nu mai multe femei ușoare... nu am avut o prietenă niciodată și sunt încă virgin. De aceea intenționez să fac un atac într-un loc public și să fiu următorul criminal în serie", a scris Christopher Wayne Cleary  pe Facebook.

Mai multe femei care au văzut postarea bărbatului au alertat autorităţile şi s-a descoperit că acesta primise deja mai multe avertismente de la Poliţie, privind comportamentul neadecvat, potrivit nypost.com.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro