Zi de doliu pentru fanii „Twilight”. Actorul Gregory Tyree Boyce a murit la doar 30 de ani

Zi de doliu pentru fanii „Twilight”. Actorul Gregory Tyree Boyce a murit la doar 30 de ani © Captură Video

Doliu uriaș în lumea filmului! Celebrul actor Gregory Tyree Boyce s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani.

De-a lungul carierei sale, Gregory Tyree Boyce s-a făcut remarcat, mai ales, după ce a jucat un rol important în filmul fenomen „Twilight”.

Vestea morții regretatului artist a cutremurat întreaga lume artistică, acesta fiind găsit mort alăutir de iubita sa.

Gregory Tyree Boyce și iubita lui Natalie Adepoju au fost descoperiți fără suflare în apartamentul lor din Las Vegas. Cel care i-a găsit a fost vărul artistului, informează Independent.

„Vărul lui Greg a observat, într-o dimineață, că mașina lui Greg este încă în fața casei. S-a îngrijorat pentru că știa că acesta trebuie să fie în Los Angeles. S-a dus la el și l-a găsit mort”, a transmis o sursă apropiată a actorului.

Din păcate, autoritățile au confirmat cele două decese. Cu toate astea, nimeni nu spune în ce condiții au murit actorul și iubita lui. Asta pentru că familiile îndoliate au hotărât să nu dezvăluie cauza morții.

Gregory Tyree Boyce a jucat rolul lui Tyler Crowley în „Twilight”. Personajul era cunoscut ca fiind unul dintre prietenii Bellei de la liceu.

A murit actorul Geno Silva

Un alt actor celebrul a murit luna aceasta. Actorul Geno Silva s-a stins din viață!

Geno Silva a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din întreaga lume. Artistul se făcuse remarcat odată cu rolul „asasinului tăcut” care l-a împușcat pe gangsterul Tony Montana, jucat de faimosul Al Pacino, în celebrul film Scarface din anul 1983.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro